USP Uniek verkoopvoorstel 10%
Nederlands

Onze werkwijze

DenG Solar is uw volledig ontzorgende totaalpartner op het gebied van zonnestroomprojecten en zonnepanelen voor platte daken. Wij kunnen u van dienst vanaf het eerste advies tot en met de installatie, reparaties, het onderhoud en de schoonmaak. Vaak begint een zonnestroomproject bij een idee en het onderzoeken van de beste constructieve, technische en financiële mogelijkheden. Tijdens een eerste adviesgesprek verzamelen wij alle relevante gegevens waarna wij een passend voorstel voor u opstellen. Op basis van dat voorstel kijken we samen naar de vervolgstappen.

Stap 1 - Het adviesgesprek

Wij beseffen dat verduurzaming vaak een flinke investering in tijd en geld met zich meebrengt en kan voelen als een last op uw schouders. Toch zullen wij u laten zien dat verduurzaming leuk is! Want als geen ander ontzorgen wij u tijdens het volledige traject. Te beginnen met de aanvraag waarbij we u op gestructureerde wijze in korte tijd het hemd van het lijf vragen. Op basis van die informatie stellen we een offerte voor u op aan de hand van het legplan. Dit leggen wij aan u voor en passen we aan volgens uw wensen. Hierbij geven wij u open, eerlijk en transparant advies over mogelijkheden en onmogelijkheden. Als het nodig is komen wij graag bij u op het dak kijken.

Stap 2 - Aan de slag

Nadat u onze offerte heeft ondertekend ligt de bal bij ons. Wij helpen en adviseren u bij het aanvragen van eventuele subsidies. Wanneer wij alle benodigde materialen ontvangen hebben in ons magazijn plannen we met u een datum in waarop onze monteurs de zonnepanelen op uw dak gaan plaatsen. Bij grotere projecten is voor de plaatsing enkele dagen nodig. Kort nadat alle zonnepanelen zijn gelegd zal onze installateur uw zonnestroomsysteem volledig bedrijfsklaar maken.

Stap 3 - De oplevering

Nadat alle zonnepanelen zijn geïnstalleerd en er energie wordt opgewekt, wordt het systeem aan u opgeleverd.
U ontvangt dan ons ‘groene boek’ met alle informatie over uw zonnesysteem waaronder informatie over de zonnepanelen en omvormer(s), het legplan en subsidiegerelateerde informatie. Bij de oplevering bieden we u een onderhoudscontract aan en krijgt van ons een gebruiksvriendelijk monitoringssysteem waarmee u 24/7 inzicht heeft in uw zonnestroomopbrengst.  

Het onderhoudscontract

Nadat we uw zonnepanelen hebben geplaatst en geïnstalleerd kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Met een handige en overzichtelijke tool monitoren we dan op afstand de prestaties van uw zonnestroomsysteem. Is er onverhoopt een storing aan uw zonnestroomsysteem? Dan nemen wij contact met u op en zorgen wij ervoor dat de storing binnen twee werkdagen wordt opgevolgd. Eén keer per jaar zal uw zonnestroomsysteem door ons visueel worden geïnspecteerd. En één keer per twee jaar worden uw zonnepanelen grondig schoongemaakt, afhankelijk van de verontreiniging. In overleg is het mogelijk om uw zonnepanelen vaker te laten schoonmaken. Bij een onderhouds-contract worden eventuele schadeclaims, voortkomend uit fabrieksgaranties van onderdelen van uw zonnestroomsysteem, door ons afgehandeld.