skip to Main Content
+31(0)33-2007070 info@dengsolar.nl

25 jaar garantie op zonnepanelen

 

Neem geen onnodige risico’s. U krijgt 25 jaar vermogensgarantie op zonnepanelen bij DenG SOLAR B.V. Hiermee is uw investering in zonnepanelen verzekerd van een hoog rendement. U heeft de zonnepanelen in ongeveer 8 jaar volledig terugverdiend. De winst in de daaropvolgende 17 jaar is volledig voor u!

Op zonnepanelen die DenG SOLAR verkoopt wordt 25 jaar garantie gegeven door de fabrikant tot 90% van het vermogen! Deze lange garanties bieden u de zekerheid dat de zonnepanelen u de komende 25 jaar voldoende stroom blijven leveren.

De complete garantievoorwaarden leest u hier:

  • Fabrieksgarantie 8.33 Solar Poly kristalijne zonnepanelen
  • Herverzekering 8.33 Solar PowerGuard Poly kristalijne zonnepanelen
  • Fabrieksgarantie 8.33 Solar Mono kristallijen zonnepanelen
  • Herverzekering 8.33 Solar PowerGuard Mono kristalijne zonnepanelen
  • Fabrieksgarantie 8.33 Solar Mono kristallijne zonnepanelen met Gallium
  • Herverzekering 8.33 Solar PowerGuard Mono kristallijne zonnepanelen met Gallium
  • Warranty Claim Card

5 jaar garantie op omvormers
Op omvormers bedraagt de standaard fabrieksgarantie 5 jaar, deze garantie is te verlengen tot een maximum van 20 jaar. De levensduur van een omvormer is korter dan de levensduur van zonnepanelen. Gemiddeld gaat een omvormer 10 tot 15 jaar mee. De complete garantievoorwaarden van de omvormers die DenG SOLAR gebruikt leest u hier:

Fabrieksgarantie Growatt

20 jaar garantie op montagemanteriaal

DenG SOLAR gebruikt als standaard montagemateriaal ClickFit en FlatFix van de Nederlandse firme Esdec uit Deventer. Op het montagemateriaal geldt een garantie van 20 jaar. De complete garantievoorwaarden van het montagemateriaal leest u hier:

Fabrieksgarantie ClickFit en FlatFix
Installatievoorwaarden DenG SOLAR B.V2 jaar garantie op installatiewerk
DenG SOLAR werkt enkel met ervaren installateurs die of in eigen dienst zijn of door DenG SOLAR worden ingehuurd. Op het installatiewerk geldt een garantie van 2 jaar.

Back To Top